Weboldal készítés árak

Joomla vagy WordPress mobil- és keresőbarát weboldal készítés olcsón

5 oldalas weboldal 75.000 Ft 1 hét alatt

A honlap az interneten olyan mint egy katalógus, ahol bemutatkozhat, érdeklődőket gyűjthet. 

5 oldalas (1 honlap oldal fél A4-es oldalnak felel meg, ami kb. 1.000 karakter) mobil- és keresőbarát, magyar nyelvű weboldal 1 hét alatt admin felülettel, szöveges oldalakkal, fotógalériával, kapcsolat űrlappal, feliratkozással

Kapcsolat
Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget nem von maga után. Kérjük helyes, működő email címet adjon meg, különben nem tudunk válaszolni. Mindhárom mező kitöltése kötelező. 


Hogyan kerül előrébb a weboldal a Google keresőben?
Online hirdetések, pl. Google Ads
Szöveges tartalom építés, pl. Blog
Képi tartalom építés, azaz fotók, képek, videók
Érdeklődők gyűjtése, pl. más oldalakon elhelyezett linkek
Fontos fogalmak kiemelése, pl. kulcsszavak, cimkék használata
Egyéb SEO (Search Engine Optimization = keresőoptimalizálás) tevékenység
 

Weblap felépítése
Domain, tárhely: A honlap alapjai. A domain pl. a www.mintacim.hu elérhetőség, azaz az üzletének a neve. A tárhely a domaint kiszolgáló fiók, amelyben az internetes üzlethelyisége helyet kap, tehát afféle helyiség.

Design, programozás: Arculat, dekoráció, illetve az üzlet szerkezete, váza, burkolata (interneten).

Szövegírás, tartalomfejlesztés: A különböző szöveges üzenetek, tájékoztatók, hírek hozzák létre a honlap oldalait. A tartalomfejlesztés összefoglaló néven a szövegeket, képeket, videókat, kérdőíveket, űrlapokat stb. jelenti.

Keresőoptimalizálás, hirdetések: A keresőoptimalizálással (SEO) a honlapot előre lehet hozni a Google és más keresőkben. A Google Ads a honlap hirdetését teszi lehetővé a Google keresőben. A Google Analytics egy statisztikai oldal, melyen a weboldal látogatottságát lehet mérni.


Kedvelt szolgáltatások

Online adatgyűjtés és elemzés a piacról, vevőkről, versenytársakról. Magyarul, németül, angolul i...

Piackutatás

Mit és hogyan tegyen a több vevő és bevétel érdekében?Ki kell jelölni a helyes irányt, hogy kinek...

Marketing terv

Egyéni vállalkozók online könyveléseAlanyi áfamentes, alkalmazott nélküli, KATA-s, SZJA-s egyéni ...

Könyvelés

Fizetési feltételek: A fizetésre előre utalással, vagy bankszámlára való készpénz előrefizetéssel van lehetőség. A kész logót, piackutatást, marketing tervet és az elektronikus számlát emailben fogja megkapni. A weboldalt, webáruházat készen feltöltöm a választott tárhelyére. Könyvelést havidíjas formában vállalok. A megrendelés után kap egy visszaigazoló emailt a fizetéshez szükséges információkkal. A fizetési határidő 5 nap (könyvelésnél tárgyhó 10-e), ha ezen belül nem utal, a megrendelést törlöm.

© 2013-2022 Szijjártó Szilvia e.v. | Budaörs | Munkaidő: H-P 8-16h | Adószám: 66406448-1-33 | Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-71963/2014 | ÁSZF | Adatvédelmi tájékoztató